MIKSI BONTAIL? 


SCRUNCHIEMME : 


BONTAIL on suomalaista desingnia oleva laadukas, silkki brändi. Italialainen silkki sekä tarkoin suunniteltu scrunchie ommeltekniikkamme, laadukkaat materiaalit ja kotimainen käsityö mahdollistavat höyhenen kevyen, jokaista hiuslaatua lempeästi tukevan scrunchiet. BONTAIL on tunnettu sen hellävaraisesta ja samalla tukevasti hiuksissa pysyvästä ominaisuudestaan. Laadukkaat materiaalit, upeat kuosit ja tarkka toteutus luovat kokonaisuuden, johon ei voi olla rakastumatta.


HELLÄVARAINEN - TUKEVA - LUONNONMATERIAALIA - KOTIMAINEN - LAADUKAS


Luonnonsilkki on lähimpänä hiuksen omaa rakennetta ja siitä syystä kaikkein sopivin, sekä hellävaraisin hiuksillesi ja erilaisten kampausten luomiseen. BONTAIL on todettu sopivaksi niin kiharille ja kuiville, kuin myös hennoille ja liukkaille hiuksille sekä kaikille siltä väliltä. BONTAIL toimii käytännön asusteena, joka hellii hiuksia ja kruunaa asukokonaisuuksia. Silkki on luonnonmukainen, arvokas, kestävä ja kevyt materiaali, joka asettuu hiuksiisi kuin unelma ja nostattaa arkisemmankin kampauksen uudelle tasolle.


TYYNYLIINAMME:


Kasvosi ja hiuksesi koskettaa tyynyliinaa keskimäärin yhden kolmasosan vuorokaudesta, joten sillä on todellakin väliä millaiseen materiaaliin pääsi painat. Silkki on uskomaton, luonnollinen, antibakteerinen materiaali, joka tarjoaa mielettömiä hyötyjä ja makoisia yöunia. Tässä muutamia niistä mainitaksemme:

Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa

Silkki edesauttaa pitämään luonnollista kosteutta ihollasi toisin kuin monet muut materiaalit. Lisäksi mahtavien yövoiteiden teho ei toimi mikäli voide imeytyy ihosi sijaan tyynyliinaasi. Silkkisten tyynyliinojemme kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Kemikaalittomuus

Me elämme maailmassa, joka on täynnä kemikaaleja. Silkki puolestaan valmistetaan olosuhteissa, joissa torjunta-aineet ja muut kemialliset käsittelyt eivät ole samalla tavoin osana prosessia. Tämä puolestaan takaa luonnollisen ja hellävaraisen alustan herkälle pään alueellemme.

Luonnollisesti hypoallergeeninen

Silkki sisältää luonnollisen vastustuskyvyn mm. pölypunkeille, sienille ja homeelle monien muiden allergeenien lisäksi.


Esteettisesti hyödyllinen hiuksille ja kasvoille

Mikäli toiveena on pehmeä iho ja terveet hiukset, on silkkityynyliina ehdoton elementti petivaatteissa. Silkin pehmeä ja kosteuttava materiaali mahdollistavat kitkattoman ja ravitsevan alustan unillesi. Käytännössä hiuksesi ja kasvosi saavat kitkattoman, kosteuttavan ja antibakteerisen alustan joka puolestaan näkyy hiuksien ja ihosi hyvinvoinnissa.

Aina täydellisen lämpöinen

Silkki on tunnetusti materiaali, joka viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä. Tämä tarkoittaa upeiden unien lisäksi myös sitä, ettei hiuksesi ja kasvosi joudu turhan hikoilun/lämpimän kitkan aiheuttamien vaurioiden turmelemaksi.

Mikään ei ole parempaa kuin ihanan raikas vuode ja silkkinen alusta, johon painaa päänsä.

Antibakteerinen

Silkki ei ime kosteutta ja sen myötä bakteereita ja likaa iholtamme eikä siten toimi niiden pesimäalustana. Kun kyseessä on asia, johon painamme hiuksemme sekä kasvomme useiksi tunneiksi joka vuorokausi, tulee sen olla kaikkein puhtain ja hellävaraisin mahdollinen materiaali. Eli silkki.

Mitkä yöunet

Tiedät sen kun koet sen ja kun koet sen, et voisi kuvitella elämää ilman sitä. Silkkityynyliinalla nukkuminen on kuin painaisit päänsä vasten pilvenhattaraa, jonka silkkinen kosketus paijaisi sinut syvään ja levolliseen uneen.

Autenttinen mielipide on oman kokemuksen myötä syntynyt ajatusten summa

"Jouduin AINA ennen pitämään tukiponnaria käyttäessäni scrunchieita. BONTAIL puolestaan pysyy hiuksissa tukevasti läpi päivän."

EMMA TAMMISTO

Ravintola-alan yrittäjä

"Pidän hiuksiani paljon kiinni työni puolesta. BONTAIL scrunchien laadukkaat materiaalit, toimiva toteutus ja kauniit kuosit ovat täydellinen kokonaisuus. "

FATMA BENDRIS 

Meikkiartisti

"Minulla on luonnonkiharat pitkät hiukset joita pidän enimmäkseen kiinni. BONTAIL ei takerru ja sen myötä katko hiuksiani kuten aikaisemmin käyttämäni ponnarit. "

ILONA AARNIO

Hyvinvointialan yrittäjä

"Suuri plussa luonnonmateriaalista joka on hellä hiuksille. Lisäksi olen huomannut tuotteen olevan monikäyttöinen erilaisten kampausten luomiseen." 

MELINA MIKKOLA 

Opiskelija