MIKSI BONTAIL? 


SCRUNCHIEMME : 


BONTAIL-scrunchiet ovat kombo suomalaista desinginia ja laadukasta italialaista silkkiä.
Tarkoin suunniteltu ommeltekniikkamme, laadukkaat materiaalit ja kotimainen käsityö mahdollistavat upeat jokaista hiuslaatua lempeästi tukevan scrunchiet. BONTAIL on tunnettu sen hellävaraisesta ja samalla tukevasti hiuksissa pysyvästä ominaisuudestaan. Laadukkaat materiaalit, kauniit kuosit ja tarkka toteutus luovat kokonaisuuden, johon ei voi olla rakastumatta.

100% italialainen silkki - kotimainen käsityö 


Luonnonsilkki on lähimpänä hiuksen omaa rakennetta ja siitä syystä kaikkein sopivin sekä hellävaraisin valinta hiuksillesi. BONTAIL-tuotteet on todettu sopivaksi niin kiharille ja kuiville, kuin myös hennoille ja liukkaillekkin hiuksille sekä kaikille siltä väliltä.

BONTAIL- scrunchie toimii käytännön asusteena joka hellii hiuksia ja kruunaa asukokonaisuuksia.

 Silkki on luonnonmukainen, arvokas, kestävä ja kevyt materiaali, joka asettuu hiuksiisi kuin unelma ja nostattaa arkisemmatkin kampaukset uudelle tasolle.


TYYNYLIINAMME:


Kasvosi ja hiuksesi koskettavat tyynyliinaasi keskimäärin yhden kolmasosan vuorokaudesta, joten sillä on todellakin väliä millaiseen materiaaliin pääsi painat. 

Laadukas silkki on luonnollinen ja antibakteerinen materiaali, joka tarjoaa uskomattomia hyötyjä ja makoisia yöunia. 

Tässä muutamia niistä mainitaksemme:

Ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa

Silkki edesauttaa ylläpitämään luonnollista kosteustasapainoa niin ihollasi kuin hiuksissasikin. Toisin kuin monet muut materiaalit silkki ei ime itseensä arvokkaita yövoiteita ja muita hoitavia tuotteita. 

Kemikaalittomuus

Me elämme maailmassa, joka on täynnä kemikaaleja. Silkki puolestaan valmistetaan olosuhteissa, joissa torjunta-aineet ja muut kemialliset käsittelyt eivät ole samalla tavoin osana prosessia. Tämä puolestaan takaa luonnollisen ja hellävaraisen alustan herkälle pään alueellemme.

Luonnollisesti hypoallergeeninen

Silkki sisältää luonnollisen vastustuskyvyn mm. pölypunkeille, sienille ja homeelle monien muiden allergeenien lisäksi.


Esteettisesti hyödyllinen hiuksille ja kasvoille

Mikäli toiveena on pehmeä iho ja terveet hiukset, on silkkityynyliina ehdoton valinta petivaatteissa, sillä se mahdollistaa kitkattoman ja luonnollisen alustan unillesi. 

Aina täydellisen lämpöinen

Silkki on tunnetusti materiaali, joka viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä. Tämä tarkoittaa upeiden unien lisäksi myös sitä, ettei hiuksesi ja kasvosi joudu alttiiksi turhan hikoilun/lämpimän kitkan aiheuttamalle rasitukselle.

Mikään ei ole parempaa kuin ihanan raikas vuode ja silkkinen alustak, johon painaa päänsä.

Antibakteerinen

Silkki ei ime kosteutta ja sen myötä bakteereita ja likaa iholtamme eikä siten toimi niiden kasvualustana. Kun kyseessä on materiaali, johon painamme hiuksemme sekä kasvomme useiksi tunneiksi joka vuorokausi, tulee sen olla kaikkein puhtain ja hellävaraisin

- eli silkki.

Mitkä yöunet

Tiedät sen kun koet sen ja kun koet sen, et voisi kuvitella elämää ilman sitä. Silkkityynyliinalla nukkuminen on kuin painaisit pääsi vasten pilvenhattaraa, jonka silkkinen kosketus paijaisi sinut syvään ja levolliseen uneen.

Autenttinen mielipide on oman kokemuksen myötä syntynyt ajatusten summa

"Jouduin AINA ennen pitämään tukiponnaria käyttäessäni scrunchieita. BONTAIL puolestaan pysyy hiuksissa tukevasti läpi päivän."

EMMA TAMMISTO

Ravintola-alan yrittäjä

"Pidän hiuksiani paljon kiinni työni puolesta. BONTAIL-scrunchien laadukkaat materiaalit, toimiva toteutus ja kauniit kuosit ovat täydellinen kokonaisuus. "

FATMA BENDRIS 

Meikkiartisti

"Minulla on luonnonkiharat pitkät hiukset, joita pidän enimmäkseen kiinni. BONTAIL ei takerru ja sen myötä katko hiuksiani kuten aikaisemmin käyttämäni ponnarit. "

ILONA AARNIO

Hyvinvointialan yrittäjä

"Suuri plussa luonnonmateriaalista, joka on hellä hiuksille. Lisäksi olen huomannut tuotteen olevan monikäyttöinen erilaisten kampausten luomiseen." 

MELINA MIKKOLA 

Opiskelija