BONBLOG


Dont think outside of the box, 

think like there is no box.


Yks ehdottomasti isoimmista haasteista on vapauttaa oman itsensä todellinen minuus, kaikkine ristiriitoineen ja todellisin fiiliksin. Puhtaasti olla juuri sellainen kuin on, 
ei muita varten vaan itseään varten.

Omasta "boxistaan" luopuminen ei ole helppoa.. Oon esim ite sellanen ihminen jolle prio listan kärkikolmikkoon kuuluu ehdottomasti vapaus. Siksi en koskaan osannut ajatella itseäni jonkun yrityksen toimitusjohtajana, koska käsitykseni on ollu että menettäisin koko elämän hauskuuden ja vapauden ja puolestaan vastuu ja läjä velvollisuuksia astuisi tilalle. Mutta samaan aikaa sana vapaus on aina edustanut mulle myös asioita ja elämyksiä joihin tarvii rahaa. Siksi myös on tahtotila saavuttaa taloudellinen vapaus. Ja wolá sisäinen ristiriita on syntynyt. Kun me yritetään olla vaan tietynlaisia, niin me rajataan meidän mahdollisuuksia pois. 

Tietty myös oma epävarmuus ja omalta mukavuusalueelta poistuminen tuo omat haasteensa. Mua siis yksinkertaisesti pelotti liikaa ajatus siitä että voisin olla onnellinen ja menestynyt samaa aikaa. (Ehkä koska joskus näin elokuvan missä ura pilasi parisuhteen tai firman johtajat ovat alati burnoutissa ja onnettomia, tai jotain muuta joka on vaikuttanut mun ajatusmaailmaan.)

Riko se boxi jossa istut ja ajattelet että esim avun pyytäminen olis osoitus heikkoudesta (koska niin on joku joskus sanonut). Tai unelmista ääneen puhuminen ja niihin uskominen vaikuttaisi toisten silmiin naivilta.(Koska mitä luultavimmin kaikki ajattelee et "okei cool, tolla on ihan oma visio.)

Elämä on just sitä mitä siitä teet ja mihin uskot. Pahin asia mitä voit tehdä on se että oot tekemättä mitään siks et sun mieli rajoittaa sua uskomasta ittees. Kun vuosia sitten ommeltiin ensimäinen kotikutoinen silkki scrunchie, mul ei olis tullut mieleenkään mikä tapahtumien ketju siitä alkaisi. Ja oon maailman kiitollisin että alkoi. 

Tämä yksi pieni teko jolle ei ollut lähtökohtaisesti mitään sen isompia perusteita, on johtanut askel askeleelta enemmän oman näköiseen elämään, niin oman itseni, ympäristöni kuin elämän suuntani osalta. Ole leikkisä ja luova, tartu niihin ajatuksiin jotka saa sut hyvälle fiilikselle. Ole yksinkertaisesti avoin itseäs kohtaan luomatta liian isoo painetta siitä mihin sen pitäis johtaa. Jos se sytyttää sussa innostusta niin se on jo tarpeeks voimakas tunne tutkia sitä asiaa lähemmin. Ja jos on ollakseen, se voi olla sun elämäsi paras pieni ajatus ikinä.

Be bold, brave and beautiful /Bonwom Ada